Pilates

Pilates is een fysieke en dynamische manier om bewuster met je lichaam om te gaan. Het is een bewegingsvorm waarbij de focus ligt op het zogenaamde krachtcentrum, ook wel ‘powerhouse’ genoemd. Houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam zijn het uitgangspunt. Een sterke core – het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken – geeft je meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. 

De bewegingen zijn vloeiend en soepel, met oefeningen die geconcentreerd en met een bewuste ademhaling worden uitgevoerd.

De dieper liggende spieren rondom de wervelkolom en bekken worden getraind. Pilates is ook voor het herstel van blessures of bij rugklachten effectief omdat je heel gecontroleerd je spieren traint. 
Op invalbasis bij Yoga Breukelen, Beatrixstraat 9A, Breukelen.

Binnenkort meer Pilates in Ouderkerk, houd de website in de gaten.

Wil je één-op-één yogales of meer persoonlijke aandacht?

Dan is privé yoga een prettige manier. Een privé yogales wordt ingericht naar jouw wensen, en wordt gepland op een moment dat jou goed uitkomt.

Tarief 1 uur privé yoga 65,-

Ieder bedrijf wil graag gezonde en tevreden werknemers, en werknemer die in balans is, energiek en tevreden.

Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat.

Er zal aandacht besteed worden aan yoga houdingen die doelgericht en effectief zijn en bieden afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een bedrijfsyoga workshop kan inspelen op een actueel onderwerp of actuele situatie binnen het bedrijf.

Tarief op aanvraag.

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een breder perspectief antwoord te vinden op jouw vragen.

Tarief aurareading (1,5 – 2 uur) 95,-